dilluns, 19 de febrer del 2007

Experimentant amb una samarreta

Fa un parell de mesos, el meu germà i jo vam experimentar amb l'agulla per picar feltre que havia comprat al Saló Creativa. Ell ( sempre té grans idees!) va suggerir provar sobre alguna samarreta vella... Vaig recordar que tenia una, un regal promocional amb logo inclòs... i de mica en mica vam anar tapant-lo... Què us sembla el resultat?
Hace un par de meses, mi hermano y yo experimentamos con la aguja de picar fieltro que había comprado en el Salón Creativa. Él ( ¡ siempre tiene grandes ideas! ) sugirió probar sobre alguna camiseta vieja...Recordé que tenía una, un regalo promocional con logo... y poco a poco lo fuimos tapando... ¿Qué os parece el resultado?

1 comentari:

Lua ha dit...

Ei, t'ha quedat guai!!!! si, si, molt bé!!!
A veure, per posar imatge jo tampoc sé com fer-ho... ho vaig intentar i no em va sortir... intentaré consultar-ho a veure si ho soluciono.

Per posar link, quan edites una entrada de blog has d'anar a una pestanya que es diu crec http i allà cliques la direcció, pero el que no sé fer és posar un nom diferent del link i que et porti a la web que vols...
Ei, encantada que m'hagis posat als teus links....

Fins aviat!
laura.