diumenge, 4 de febrer del 2007

Finalment, m'he decidit... El meu bloc. Ja veurem com me'n sortiré... la informàtica és un món desconegut. Aniré provant.

5 comentaris:

peggy ha dit...

me encanta este blog, y mas aun las creaciones de la persona que lo ha hecho. Son fantasticas, es una verdadera artista, espero que pronto las publique para que tengais ocasion de apreciarlas. bsicos

Marlop ha dit...

Això, això, que es vegin les seves creacions. Segur que ens quedarem bocabadats.
Molts ànims amb el teu blog!!!!

Lua ha dit...

Hola,

doncs mira, ja sóm dos que això de la informatica no és el nostre fort..jeje, bé, em defenso però això dels blogs és nou i al principi sempre es va una mica despistat...
De fet el nom de Lua, que m'has comentat abans sobre el nom no és el meu nom, em dic Laura, però és la meva "marca" si en podem dir així... De fet és el meu nom només amb vocals i a més a més significa lluna en portugués, o sogui que ho vaig tenir clar en decidir la meva marca de creacions...(casolà, es clar).
Respecte lo de la web de filtromania que abans m'has comentat en el meu blog, doncs si, la conec, el meu problema és que no sé on aconseguir llana per fer coses de feltre i no sé com es fa... tu em pots ajudar?

Espero que ens anem veient per aqui!

Laura i ànims !

laura ha dit...

A veure quin dia hi podem veure més cosetes que fas. Que n'hi de molt boniques ... endavant amb el blog. I anima i culturitza als profans en la matèria com jo... sigui en feltre o qualsevol altra cosa ... "Que tu sabes mucho!" :-)

chiscoleando ha dit...

Blog de visita obligada, sin duda alguna!