dimecres, 16 de juny del 2010

Lectures...

Últim treball que he fet en el Taller de Labors de l'escola. El punt de llibre marca la pàgina vint-i-sis del llibre que llegeix la meva filla. Explica una història, una història bonica, la història de la Moli,  una ovella que volia una germana i la va trobar... la Doli.
La Doli és diferent: és petita, de color groc i té els ulls allargats però, és la seva germana i l'estima...

Última labor que he hecho en el Taller de Labores de la escuela. El punto de libro señala la página ventiséis del libro que lee mi pequeña. Explica una historia, una bonita historia, la historia de Moli, un oveja que deseaba un hermana y la encontró... Doli.
Doli es diferente: es pequeña, de color amarillo y tiene los ojos alargados pero,  es su hermana y la quiere...

10 comentaris:

Silvia F.Keros ha dit...

Apa, nena! Quin punt de llibre més maco... a part d'això, m'agrada el llibre de la teva filla... tinc unes ganes que la Núria tingui edat per a llegir una miqueta! (de moment, ens té mig bojos amb els ''TRES A PUQUET'' del que no es cansa mai ('Els Tres porquets' és clar).

Una abraçada!

La cuina vermella ha dit...

Ostres, quina història més entranyable, que xulo llegir sobre l'amor incondicional, i quina sort que aquest punt de llibre tan ben fet, sigui el guardià de les planes del llibre!!! Muac, família.

Pili ha dit...

Un punt de llibre molt xulo, el detall de les floretes al balcó queda molt maco.
El llibre miraré de localitzar-lo per a les meves filles.
Petons

mariarrosa ha dit...

¡Qué bonitos! El marcapáginas y el libro (¿Sabes que nosotros también tenemos una Vega [mi sobrina] con los ojos alargados?).
Me temo que nada de puente en San Juan, tengo pendiente llamarte por teléfono, pero tenemos las tardes ocupadísimas con conciertos, exhibiciones, funciones, exámenes... Arggg. Está siendo un junio muy intenso.

Besos a los cuatro de los cuatro.

Lanegin ha dit...

Un marcapáginas genial para un libro genial.
Besitos.

Núr ha dit...

Trobo d'una tendresa especial que s'hagi triat ovelletes per a explicar una realitat tan comuna a casa nostra! :D

I tanta tendresa acompanyada d'un punt de llibre tan bunik... segur que l'animen a llegir moltíssim, a la teva filla! :D

Lua ha dit...

Ohhh, serà que estic toveta... se m'ha posat la pell de gallina. Que bonic que ha de ser aquest llibre! i la teva filla el llegirà orgullosa acompanyat del punt de llibre tant maco... eh?
petons!

LEONOR ha dit...

Un punt de llibre molt bonic i una història molt tendre.

Lolita Blahnik ha dit...

Que historia tan bonita y que punto de lectura mas chulo!

Laurasdream ha dit...

Ets una artista, y molt creativa... fins i tot a la cuina. Petonets!